Ympäristö- ja luonnontieto 1-4 6kk käyttöoikeus
[100172-06]

Ympäristö- ja luonnontieto 1-4 6kk käyttöoikeus

49.00€
(sis. ALV 24%)

Luonnonilmiöitä havainnollistava ohjelma

Ohjelmassa on lähes 500 interaktiivista ja välitöntä palautetta antavaa värikästä harjoitusta. Mukana on myös joukko erilaisten luonnonilmiöiden havainnollistamiseen tarkoitettuja animaatioita. Ympäristö- ja luonnontieto 1-4 on luonnonilmiöitä hauskalla tavalla havainnollistava ja opiskelua elävöittävä vuorovaikutteinen harjoitusohjelma. Ohjelma sisältää tuhansia harjoitusnäyttöjä, ja erilaisia harjoitusvaihtoehtoja on kymmeniä. Ohjelma antaa aina välitöntä palautetta, ja se sisältää kattavat apukeinot harjoitusten ratkaisemiseen.

Ohjelmassa on myös erittäin laaja teoriakokoelma, jonka avulla voi opiskella ja kerrata opeteltavia aiheita ennen harjoitusten tekemistä tai niiden aikana. Hakutoiminnon avulla oikeat harjoitukset ja aiheet löytyvät nopeasti ja helposti.

Käytä missä ja milloin haluat

Kielioppiohjelmien käyttöönotto on vaivatonta ja helppoa. Kun tilaat ohjelman, sinulle toimitetaan käyttäjätunnus ja salasana, jolla voit käyttää ohjelmaa ajasta ja paikasta riippumatta siellä, missä on tietokone ja internet-yhteys. Ohjelma toimii Windowsissa, Linuxissa, Macissä ja mobiililaitteissa.

Tuotearviot

Asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen, ovat ostaneet myös
Deutsch für alle 6kk käyttöoikeus
Deutsch für alle 6kk käyttöoikeus
Pikahaku
Maksu verkossa
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä