Ympäristö- ja luonnontieto 1-4 12kk käyttöoikeus
[100172-12]

Ympäristö- ja luonnontieto 1-4 12kk käyttöoikeus

79.00€
(sis. ALV 24%)

Luonnonilmiöiden tutkimista hauskalla tavalla

Ympäristö- ja luonnontieto 1-4 on selkeästi ja elämyksellisesti tehty luonnontiedon ohjelma perusopetukseen alaluokille. Ohjelmaa on helppo käyttää, ja sen värikäs graafinen toteutus sekä runsas kuvitus motivoivat oppijoita luonnonilmiöiden opiskeluun. Ohjelman aihealueita ovat: Vesi, Avaruus, Ilma, Tiede, Maapallolla, Luonnossa sekä Kotona ja koulussa.

Luonnonilmiöitä havainnollistava ohjelma

Ohjelmassa on lähes 500 interaktiivista ja välitöntä palautetta antavaa värikästä harjoitusta. Mukana on myös joukko erilaisten luonnonilmiöiden havainnollistamiseen tarkoitettuja animaatioita. Ympäristö- ja luonnontieto 1-4 on luonnonilmiöitä hauskalla tavalla havainnollistava ja opiskelua elävöittävä vuorovaikutteinen harjoitusohjelma. Ohjelma sisältää tuhansia harjoitusnäyttöjä, ja erilaisia harjoitusvaihtoehtoja on kymmeniä. Ohjelma antaa aina välitöntä palautetta, ja se sisältää kattavat apukeinot harjoitusten ratkaisemiseen.

Ohjelmassa on myös erittäin laaja teoriakokoelma, jonka avulla voi opiskella ja kerrata opeteltavia aiheita ennen harjoitusten tekemistä tai niiden aikana. Hakutoiminnon avulla oikeat harjoitukset ja aiheet löytyvät nopeasti ja helposti.

Käytä missä ja milloin haluat

Kielioppiohjelmien käyttöönotto on vaivatonta ja helppoa. Kun tilaat ohjelman, sinulle toimitetaan käyttäjätunnus ja salasana, jolla voit käyttää ohjelmaa ajasta ja paikasta riippumatta siellä, missä on tietokone ja internet-yhteys. Ohjelma toimii Windowsissa, Linuxissa, Macissä ja mobiililaitteissa.

Tuotearviot
Pikahaku
Maksu verkossa
Ostoskorisi on tyhjä
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä