Fysiikka ja kemia 5-6 6kk käyttöoikeus
[100167-06]

Fysiikka ja kemia 5-6 6kk käyttöoikeus

49.00€
(sis. ALV 10%)

Luonnonilmiöiden tutkimista hauskalla tavalla

Fysiikka ja kemia 5-6 on ohjelma, joka edistää luonnontieteellisen ajattelun kehittymistä. Ohjelmaa on helppo käyttää, ja sen värikäs graafinen toteutus sekä runsas hauska kuvitus motivoivat oppijoita luonnonilmiöiden opiskeluun. Ohjelman 13 aihealuetta ovat: Vesi, Aine, Ilma, Avaruus, Voima, Rakenteet ja koneet, Elinympäristö, Sähkö, Magnetismi, Energia, Lämpö, Arkipäivän kemiaa sekä Alkuaineiden jaksollinen järjestelmä.

Todella laaja ja kattava paketti

Ohjelmassa on yli 250 interaktiivista ja välitöntä palautetta antavaa värikästä harjoitusta. Mukana on myös joukko erilaisten luonnonilmiöiden havainnollistamiseen tarkoitettuja animaatioita.

Fysiikka ja kemia 5-6 on kattava, luonnonilmiöitä hauskalla tavalla havainnollistava ja opiskelua elävöittävä vuorovaikutteinen harjoitusohjelma. Ohjelma sisältää tuhansia harjoitusnäyttöjä, ja erilaisia harjoitusvaihtoehtoja on kymmeniä. Ohjelma antaa aina välitöntä palautetta, ja se sisältää kattavat apukeinot harjoitusten ratkaisemiseen.

Ohjelmassa on myös todella laaja suomen koulujen opetussuunnitelman mukainen teoriakokoelma, jonka avulla voi opiskella ja kerrata opeteltavia aiheita ennen harjoitusten tekemistä tai niiden aikana. Hakutoiminnon avulla oikeat harjoitukset ja aiheet löytyvät nopeasti ja helposti.

Käytä missä ja milloin haluat

Ohjelman käyttöönotto ja ylläpito on vaivatonta ja helppoa. Ohjelma on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta siellä, missä on tietokone ja internet-yhteys. Ohjelma toimii Windowsissa, Linuxissa, Macissä ja mobiililaitteissa.

Tuotearviot
Pikahaku
Maksu verkossa
Ostoskorisi on tyhjä
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä