Biologia ja maantieto 5-6 6kk käyttöoikeus
[100171-06]

Biologia ja maantieto 5-6 6kk käyttöoikeus

49.00€
(sis. ALV 10%)

Helppokäyttöinen ja värikäs ohjelma

Biologia ja maantieto 5-6 on selkeä, havainnollinen ja värikkäästi kuvitettu ohjelma, joka on tarkoitettu perusopetukseen luokille 5-6. Ohjelmaa on helppo käyttää, ja sen runsas kuvitus auttaa oppijoita biologian ja maantiedon opiskeluun. Ohjelman 11 aihealuetta ovat: Eliöt ja elinympäristö, Kasvien elämä, kasvu ja lisääntyminen, Lähiympäristö, kevät ja kesä, Ravinnon tuotanto, Ihminen, Suomen metsien ja soiden elämää, Ympäristöstä on huolehdittava, Itsestä huolehtiminen ja yhdessä eläminen, Kartta, Eurooppa osana maailmaa sekä Elämän ja elinympäristöjen monimuotoisuus maapallolla.

Laaja ja kattava sisältö

Ohjelmassa on 189 laajaa, interaktiivista ja välitöntä palautetta antavaa harjoitusta. Mukana on myös joukko erilaisten luonnonilmiöiden havainnollistamiseen tarkoitettuja animaatioita. Ohjelma havainnollistaa hauskalla tavalla luonnonilmiöitä ja elävöittää maantiedon opiskelua. Ohjelmassa on todella runsas ja havainnollistava kuvitus. Mukana on myös paljon karttoja maantiedon opiskeluun. Ohjelma antaa aina välitöntä palautetta, ja se sisältää kattavat apukeinot harjoitusten ratkaisemiseen.

Biologian ja maantiedon ohjelmassa on myös erittäin laaja teoriakokoelma, jonka avulla voi opiskella ja kerrata opeteltavia aiheita ennen harjoitusten tekemistä tai niiden aikana. Hakutoiminnon avulla oikeat harjoitukset ja aiheet löytyvät nopeasti ja helposti.

Käytä missä ja milloin haluat

Biologia ja maantieto 5-6 käyttöönotto ja ylläpito on vaivatonta ja helppoa. Ohjelma on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta siellä, missä on tietokone ja internet-yhteys. Ohjelma toimii Windowsissa, Linuxissa, Macissä ja mobiililaitteissa.

Tuotearviot

Asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen, ovat ostaneet myös
Mäkiset 12kk käyttöoikeus
Mäkiset 12kk käyttöoikeus
Pikahaku
Maksu verkossa
Ostoskorisi on tyhjä
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä