Historia 4-6 6kk käyttöoikeus
[100173-06]

Historia 4-6 6kk käyttöoikeus

49.00€
(sis. ALV 10%)

Historian opiskelua hauskalla tavalla

Historia 4-6 on selkeä, havainnollinen ja värikkäästi kuvitettu ohjelma, joka on tarkoitettu perusopetukseen luokille 4-6. Ohjelmaa on helppo käyttää, ja sen värikäs graafinen toteutus sekä runsas kuvitus auttavat oppijoita historiallisten ilmiöiden ymmärtämiseen. Ohjelman 14 aihealuetta ovat: Mitä historia on, Esihistoriallinen aika, Muinaiset korkeakulttuurit, Antiikin Kreikka, Antiikin Rooma, Kivikaudesta pronssikaudelle, Viikingit, Keskiaika, Suomen keskiaika, Kaukaiset korkeakulttuurit, Muuttuva Eurooppa, Ruotsin suurvallan aika, Suomi Ruotsin vallan aikana sekä Valistuksen ja vallankumouksien aika.

Laaja ja värikäs sisältö

Ohjelmassa on 80 laajaa, interaktiivista ja välitöntä palautetta antavaa värikästä harjoitusta ja laaja oppikirjat korvaava teoriaosuus. Ohjelman runsas kuvitus ja tiivistelmät havainnollistaa historiallisia ilmiöitä. Ohjelmassa on runsas ja havainnollistava kuvitus. Ohjelma antaa aina välitöntä palautetta, ja se sisältää kattavat apukeinot harjoitusten ratkaisuun.
Hakutoiminnon avulla oikeat harjoitukset ja aiheet löytyvät nopeasti ja helposti.

Käytä missä ja milloin haluat

Ohjelman käyttöönotto ja ylläpito on vaivatonta ja helppoa. Ohjelma on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta siellä, missä on tietokone ja internet-yhteys. Ohjelma toimii Windowsissa, Linuxissa, Macissä ja mobiililaitteissa.

Tuotearviot

Asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen, ovat ostaneet myös
Englannin kielioppi: harjoitukset+ 6kk käyttöoikeus
Englannin kielioppi: harjoitukset+ 6kk käyttöoikeus
Lasku-Lassi 6kk käyttöoikeus
Lasku-Lassi 6kk käyttöoikeus
Pikahaku
Maksu verkossa
Ostoskorisi on tyhjä
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä